Wij stofferen regelmatig moderne klassiekers.

Artifort

Bebitalia

Fritzhansen

Gispen

Knoll

Leolux

Rolf Benz

Thonet

Referenties

Hoewel wij u graag willen vertellen voor wie wij werkzaam zijn, respecteren wij de privacy van onze cliënten. Daar zijn we namelijk best trots op. Om u echter toch een indruk te geven van ons cliëntenbestand, treft u hieronder een beknopt overzicht aan.

Wij zijn werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven.

Wij voeren regelmatig opdrachten uit voor diverse gemeentes en hotels. Ook de zorgsector en gerenommeerde Nederlandse en buitenlandse meubelfabrieken zoals Natuzzi, Het Anker, HTL, en Leonis rekenen wij tot onze klanten. Voor particulieren, de gemeente Groningen, Van der Valk Hotel Emmen, Sammy Eetcafé, een ziekenhuis in Enschede, projectwerk voor Teva Europe in Utrecht, een 5-sterren hotel in Amsterdam en een hotel met een bijzondere historie in ’s-Gravenhage hebben wij inmiddels tot tevredenheid diverse stofferingen aan hun meubilair mogen uitvoeren.

Wij werken regelmatig samen met een interieurstylist die de gehele inrichting van een woning voor haar rekening neemt. Ook vervaardigen wij desgewenst boot -en caravankussens en verzorgen wij voor een decor – en interieurbouwer de stoffering van meubelen die gebruikt worden in diverse tv-programma`s en bij evenementen.